Salg på Boken På Sterke Vinger

Du får rabatt på boken På Sterke Vinger + Boken om Angelica gratis !!

Kjøp boken på STERKE VINGER – kr 100,- + Porto 57 = 157

Boken om Angelica ble trykket opp i veldig mange ex av forlaget,

Jeg ønsker derfor å gi bort restlageret av denne boken, om man vippser kr 90 til 91996076 (du betaler bare for porto/emballasje) Skriv din adresse i meldingsfeltet på vipps, så sender jeg med sporbar pakke med helthjem

Boken på Sterke Vinger + boken om Angelica, Kr. 100 + porto helt hjem kr. 80 = 180,-

Du kan bestille enklest ved å vippse ønsket beløp til 91996076 og skrive ditt navn, og fullstendig postadresse og telefon.

Skriv om du ønsker bøkene signert.
Eller du kan gå til bokbestilling – fyll ut skjema, jeg reduserer prisen og ber om penger på vipps hos deg – sendes når de er betalt. Nb, det er gamle priser på bestillingsskjema – jeg retter opp dette til prisene over når jeg ber om penger på VIPPS